Pensiunea Lacul Stiucii

Ofera loc de odihna, popas si relaxare temerarului calator in cautarea frumusetilor naturii. Daca visezi sa evadezi din agitatia vietii cotidiene si sa te bucuri de binecuvantarile vietii simple si lipsite de griji in mijlocul naturii, nu vei ezita sa o pornesti la drum.

Fie ca esti pescar dedicat sau doar amator, te vei inarma cu ustensilele de pescuit sau doar cu entuziasmul exploratorului pregatit oricand de aventura.

Odata ajuns, te vei putea bucura de linistea unui loc retras dar dotat cu avantajele si confortul civilizatiei.

Transforma visul in realitate,
indrazneste sa te aventurezi si te vei convinge!

Dupa ce ai hoinarit in natura si pribegia ti-a fost incantare pe placul inimii, lasa-te rasfatat cu bucate alese si delicii culinare preparate cu multa daruire. Feluritele sortimente te imbie sa gusti din mancarurile traditionale pregatite ca "la mama acasa". Pe adevaratii cunoscatori, cei care stiu sa aprecieze calitatea, gustul si savoarea inconfundabila a pestelui, ii invitam sa nu rateze ocazia de a se bucura din plin de "nici o masa fara peste".

Limba se dezleaga, trairile sunt mai intense si viata are mai mult farmec la un pahar de vorba. Si pentru ca dorim sa va simtiti pe deplin de-a locului, digestivul traditional va este servit din partea casei, ca semn de pretuire pentru dumneavoastra, oaspetii nostri.

Va recomandam sa descoperiti inotul sau pur si simplu placerea unei zile petrecute in compania relaxanta a apei, la piscina, unde va puteti invita familia si prietenii. Sclipirile apei si jocurile de lumini din piscina, tarziu in noapte, sunt fascinante de privit chiar si de pe margine. Dar mai bine, convingeti-va singuri!


Odihna este produs garantat 100%... si este mai cu seama apreciata dupa binefacatoarea pribegie in mijlocul naturii. Si cum miscarea este esentiala pentru o viata sanatoasa si echilibrata, este de ajuns sa iti exprimi optiunile: plimbare cu bicicleta, volei, badminton.

Pentru cei mici si nu numai, bucuriile copilariei sunt intotdeauna indeletnicirile preferatele care ii indeamna atat pe copiii cat si pe parintii sa isi dedice timpul jocului. Ustensilele sunt la indemana oricui - lopatica cu nisip, senzatiile nemaipomenite in viteza leaganului sau favoritul celor mici, topoganul. Jocurile de societate: remi, sah, carti, pocker sau monopoly te motiveaza si iti solicita atentia intr-un mod constructiv.

Si pentru ca noi punem la mare pret parerea si gusturile fiecaruia, va rugam sa ne scriteti impresiile chiar de la fata locului, prin intermediul conexiunii gratuite wireless la Internet de mare viteza aflata la dispozitia dumneavoastra. Va invitam sa va exprimati cu sinceritate trairile, doleantele sau aspteptarile legate de experienta avuta in calitate de oaspete al Pensiunii Lacul Stiucii.