Timp liber

Business si relaxare

Pentru o discutie de afaceri sau pentru un moment de relaxare va invitam sa accesati "Sala Media", unde se pot citi ziare si carti, se pot juca jocuri de societate (remi, table, monopoly, poker) sau se poate admira apusul de soare asupra lacului, asezati confortabil in balansoarul de pe terasa Salii Media.
Plimbarea cu bicicleta si sedinta de sauna sunt servicii incluse in oferta Pensiunii Lacul Stiucii.

Inotul

Este o optiune excelenta pentru a face miscare in orice perioada a anului, dar este o activitate mai populara mai ales pe timpul verii. Inotul iti lucreaza intreg corpul si iti imbunatateste circulatia sangelui, sistemul cardiovascular,iti intareste musculatura si dobandesti rezistenta fizica.

Sedinta de sauna

Confera un sentiment de relaxare si prospetime, putand fi considerata pe drept cuvant o escapada din tumultul vietii cotidiene.

Este un bun prilej sa socializati si sa petreceti timpul cu familia sau prietenii, facand din acest moment un eveniment placut intr-o atmosfera calma si relaxanta.

Ciclismul

Este un sport relaxant si sanatos a carui efecte benefice sunt cunoscute si apreciate de practicantii sai.

Cu bicicletele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri se pot parcurge distante pe trasee de teren accidentat sau asfalt, in functie de preferinte.

Drumetiile in aer liber

Reprezinta un bun prilej de a restabili legatura cu natura. Generoasa in numeroase peisaje si culori, pe care le etaleaza dinaintea ochilor si simturilor, Rezervatia Naturala Lacul Stiucii ii ademeneste pe cei curiosi si indrazneti in descoperirea tainelor si frumusetilor ei.

Loc de joaca

Spatiul verde din curtea pensiunii este amenajat cu loc de joaca pentru cei mici, un mic paradis dedicat bucuriilor copilariei.